Izvor: RTS, 26.Feb.2024, 12:53

Јокић: Голден Стејт је сјајан тим, најбитније је да идемо у правом смеру

Кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио да је задовољан победом против Голден Стејта и додао да Нагетси иду у добром смеру, преносе амерички медији.
Денвер је ноћас у гостима победио Голден Стејт резултатом 119:103, а Јокић је утакмицу завршио са >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 32 поена, 16 скокова и 16 асистенција.

"Оно о чему смо причали у свлачионици смо почели да радимо на терену. Ми смо били агресивни. Имали смо серију 14:0 и 14:5 на старту треће четвртине. Тада смо почели да контролишемо утакмицу и победили смо", рекао је Јокић на конференцији за медије.
Српски кошаркаш је навео да гаји велико поштовање према Голден Стејту.
"Вориорси су сјајан тим и добро је када победите против такве екипе. Они су шампиони. Имају дуг низ година током којих су константно добри. Стеф Кари је веома важан део тог тима, али је Клеј Томпсон данас био сјајан, нарочито у првом полувремену. Тешко их је зауставити, али кључ за нас је био да их натерамо да раде више", навео је Јокић.
Денвер је тријумфом против Голден Стејта стигао до треће узастопне победе у НБА лиги.
"Имали смо три пораза пре Ол-стара. У сезони имате добре и лоше периоде. Желите дуге добре и кратке лоше. Мислим да идемо у правом смеру и то је најбитније", истакао је кошаркаш Денвера.
Денвер се налази на трећем месту на табели Западне конференције НБА лиге са 39 победа и 19 пораза.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.