Izvor: RTS, 26.Feb.2024, 12:03

Покушај пик енд рола с Кампацом

Утакмица између Чиле и Аргентине у квалфикацијама за Светско првенство накратко је прекинута, јер се у на паркету током акције Аргентинаца појавио пас.
Необични посетилац, пас, појавио се на паркету са поцепаном лоптом у зубима, на средини прве >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << деонице при вођству Чилеа 7:6 против Аргентине.

Утакмица другог кола групе А одиграна је у Валдивији у дворани "Антонио Азурменди", а победа је припала домаћем тиму, Чилеу 79:77.
На фудбалским теренима понекад се дешава да пас, мачка или друга домаћа животиња заустави игру, али у кошаркашким дворанама готово да није забележено нешто слично.
Ипак, публика је поздравила пса, а редари су се потрудили да домаћа животиња не омета наставак игре.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.