Izvor: RTS, 26.Feb.2024, 01:44

Јовић се шали на рачун суспензије: Боље би било Батлеру да ми плати казну

Млади српски кошаркаш Никола Јовић се огласио после суспензије НБА лиге, одговоривши на шалу свог саиграча Џимија Батлера.
Јовић је суспендован на једну утакмицу неиграња због напуштања клупе приликом туче на мечу Мајамија и Њу Орлеанса. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Српски репрезентативац није ударио ниједног играча, али је свакако био запажен по насртајима.
Сем Јовића су у редовима Мајамија кажњени и прва звезда тог тима Џими Батлер и Томас Брајант, како суспензијама, тако и новчаним казнама. На другој страни су суспендивани главни покретач инцидента Наџи Маршал и Хозе Алварадо. Осим утакмица суспензије, играчи ће платити и новчане казне: Батлер 260.000 долара, а остала четворица 115.000 долара укупно.
Туча је настала после јаког фаула ветерана Хита Кевина Лава над звездом Пеликанса Зајоном Вилијамсоном. Крилни центар домаћих је завршио на поду, а Маршал је дотрчао ка Лаву у намери да заштити свог саиграча. Ту се умешао и Батлер, па је од њиховог кошкања кренуо метеж. С обзиром да се зна да су Батлер и Јовић као ментор и ученик, српски играч је био спреман да брани Џимија. Тако се дошло до суспензија и казни.
Батлер се нашалио на свом Инстаграму објавом на којој су фотошопиране Јовићева и његова глава на постеру за филм "Лоши момци" уз опис: "Никола Јовић је крив". Занимљиво, за локацију објаве постављен је затвор у Мајамију.
На то је Никола одговорио дељењем те објаве на свом Инстаграм "сторију" са коментаром: "Боље би му било да ми он плати".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.