Izvor: RTS, 25.Feb.2024, 11:01

Гвардиола: Навијачи морају да буду поносни на фудбалере Ситија

Тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да навијачи "грађана" морају да буду поносни на фудбалере актуелног шампиона Премијер лиге, преноси Скај спортс.
Фудбалери Манчестер ситија победили су у гостима екипу Борнмута 1:0 у 26. колу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Премијер лиге.
Гвардиола је похвалио играче Манчестер ситија, који су пре пет дана савладали Брентфорд (1:0) у заосталој утакмици 18. кола енглеског шампионата.
"Обожавам своје играче - они су 'супермени'. Они су сјајни. Већ доста година играмо утакмице свака три дана, док наши ривали имају недељу дана да се припреме за мечеве. Ми увек имамо мање времена за припреме утакмица", рекао је Гвардиола.
Манчестер сити се налази на другом месту на табели Премијер лиге са 59 бодова, док је Ливерпул први са 60.
"Тражимо превише од наших играча, али они одговарају на све наше захтеве. Знам да људи кажу: 'они зарађују доста новца', али ово шта се ради са распоредом је превише. Морамо да идемо даље. Наши фудбалери имају невероватан карактер, такмичарски су настројени. Чак и када су уморни - додатно се залажу. Наши навијачи морају да буду поносни на ове играче", истакао је Гвардиола.
Фудбалери Манчестер ситија играће у наредном колу Премијер лиге против градског ривала Манчестер јунајтеда.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.