Izvor: RTS, 23.Feb.2024, 17:28

Милојевић: Очекујем прави приступ и тешку утакмицу против Чукаричког

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић је истакао да ће црвено-бели играти против избалансиране екипе са добрим младим, али и старијим играчима.
Звезда дочекује Чукарички сутра од 16.00, а осим нових бодова жели и реванш за пораз у првом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << делу сезоне.
"Утакмица која је одиграна у првом делу сезоне је у потпуности другачија од оне која је пред нама. Очекујем другачији приступ играча и тешку утакмицу", нагласио је Милојевић.
На питање да ли ће и колико играти Жан Филип Красо, који се након освајања Афричког купа нација са репрезентацијом Обале Слоноваче придружио екипи, Милојевић је истакао да никада није говорио о стартој постави.
"Имамо још један тренинг. Красо нам се недавно придружио и добро тренира. Сигурно да је доста одсуствовао, играо је на Афричком купу нација, те је у такмичарском ритму. Играло се без много тренинга. Проценићемо да ли ће наступити на сутрашњем дуелу", навео је стратег Звезде.
Милојевић је додао да се у конкуренцију за стартну поставу враћа Марко Стаменић, док је Александар Катаи и даље ван тима.
"У почетку ми је било необично када се моје дете налазило преко пута терена. Немања је зрео фудбалер, израстао је у доброг играча. Надам се да ћемо задржати ту традицију. Морамо да обратимо пажњу на њега, као што гледа он, тако и ја, свако размишља о својој екипи", закључио је Милојевић.
За Чукарички наступа син Владана Милојевића, а нови фудбалер црно-белих са Бановог брда је и Милан Павков, некадашњи нападач Звезде.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.