Izvor: RTS, 17.Feb.2024, 20:25

Дуљај: Може да ме радује што су се дебитанти уписали у стрелце

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је после победе над ИМТ-ом да га радује што су сва тројица дебитаната постигла голове.
Фудбалери Партизана савладали су на домаћем терену екипу ИМТ-а 5:2 у мечу 21. кола Суперлиге Србије.
У стрелце >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су се уписали Бојан Ковачевић, Денил Кастиљо и Јунг Џун-Гох.
"Може да ме радује што су сви дебитанти дали голове и постали одмах на неки начин љубимци навијача. Желим да се захвалим свима који су дошли. Има још доста да се ради, најважнија су три бода уз добру игру, мада није била таква током свих 90 минута. Има простора за напредак", рекао је Дуљај после утакмице за ТВ Арена Спорт.
Осврнуо се и на повреду Матеуса Салдање који је игру напустио већ у 30. минуту.
"Салдања је добио јак ударац у задњу ложу, надам се да није ништа страшно. Брине ме што је Немања Николић добио четврти картон и неће моћи да игра против Радника", закључио је Дуљај.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.