Izvor: RTS, 17.Feb.2024, 17:50

Милојевић: Испунили смо план, припремамо се за Чукарички

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после победе над Новим Пазаром да су његови изабраници од почетка испунили оно што је био план.
Фудбалери Црвене звезде савладали су Нови Пазар 3:0 у утакмици 21. кола Суперлиге Србије.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Захтевна утакмица као што смо и очекивали. Знамо да је тешко играти у Новом Пазару и да имају квалитетан тим. Треба похвалити шефа стручног штаба и мог бившег капитена Игора Матића на јасној визији шта жели, али и његовог претходника Синишу Добрашиновића. Нови Пазар заслужује то место на ком јесте, а на нама је да се спремимо за Чукарички, јер у првих пет кола имамо све утакмице са екипама из горњег дела табеле које желе Европу. Било је недостатака које ћемо анализирати, али смо се добро припремили за утакмицу и од почетка смо испунили оно што је био план. Првенство је веома захтевно", рекао је Милојевић.
Милојевић је додао да је екипа имала проблем са ровитим Миланом Родићем који има повреду рамена.
''Хтели смо да га сачувамо. Што се тиче формације, то све зависи од меча до меча. Сваку утакмицу припремамо појединачно", закључио је Милојевић.
Тренер домаће екипе Игор Матић био је изузетно незадовољан после меча и није желео да прича о утакмици.
"Не бих коментарисао утакмицу, све је виђено, ТВ пренос, камере, сувишно је ишта причати о фудбалу", кратак је био Матић.
У наредном колу Нови Пазар ће играти против крушевачког Напретка, док ће се Звезда састати са Чукаричким.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.