Izvor: RTS, 16.Feb.2024, 00:50

Студентски центар први пут у историји шампион Купа Црне Горе

Kошаракаши Студентског центра освојили су трофеј Kупа Црне Горе, први пут у историји. У финалу су савладали Будућност након продужетка 81:80.
Студентски центар је трећи пут у сезони победио Будућност, након тријумфа  у Суперкупу АБА лиге, првенственом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дуелу у регионалном такмичењу уследила је победа и у националном купу.

Студентски центар је тек трећи освајач трофеја Купа државе након независности Црне Горе, Будућност је у финалу доживела пораз и 2013. од Сутјеске.
Најефикаснији у победничком тиму био је Матео Дрежњак са 19, док је Игор Дробњак убацио 11 поена. У екипи Будућности најбољи је био Мекинли Рајт са 19 поена. За најкориснијег играча проглашен је Дрежњак.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.