Izvor: RTS, 16.Feb.2024, 00:35

Обрадовић: Није било добро, одрадили смо посао

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић истакао је након победе црно-белих у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа над Херцеговцем из Гајдобре да његов тим није играо добро.
Партизан је био бољи од Херцеговца из Гајдобре 92:67 и пласирао се у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << полуфинале Купа Радивоја Кораћа.

"Нисмо играли добро, није била добра утакмица. Одрадили смо посао, како се то каже. Честитам екипи Херцеговца на резултату и желим им пуно среће у наставку сезоне", рекао је тренер кошаркаша Партизана.
Обрадовић је навео да ће се његов тим фокусирати на следећу утакмицу.
"Окрећемо припремама за наредну утакмицу против Војводине. Одгледао сам неколико њихових утакмица, данас прво полувреме против Меге у дворани. Играју добро, агресивно, мењају одбрану, драго ми је због Ребраче који улаже велику енергију да врати клуб где би требало да буде", истакао је Обрадовић.
Партизан ће у полуфиналу играти против Војводине сутра од 21.00 Претходно, у првом полуфиналу од 17 .00 састаће се Црвена звезда и Чачак 94.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.