Izvor: RTS, 15.Feb.2024, 22:52

Олимпијакос победио Станковићев Ференцварош у плеј-офу Лиге конференција

Фудбалери Олимпијакоса савладали су Ференцварош 1:0 у првом мечу плеј-офа Лиге конференција.
Грчки тим је голом Ел Кабија у 83. минуту уписао тријумф и са једним голом вишка очекује реванш меч у Мађарској.

Фудбалери Молдеа победили су на свом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << терену Легију са 3:2. Стрелци за Молде били су Фредерик Гулбрандсен у 12. и 19. и Маркус Каса у 24. минуту. Голове за Легију постигли су Хосеу у 64. и Рафал Аугустјниак у 71. минуту.
Штурм је као домаћин победио Слован из Братиславе са 4:1.
Голове за Штурм постигли су Мика Биерт у четвртом, Јон Горенц Станковић у 27, Отар Китиешвили из пенала у 64. и Амади Камара у првом минуту судијске надокнаде времена.
Једини стрелац за Слован из Братиславе био је Гершон Родригез у осмом минуту. Слован је од 78. минута играо са играчем мање, пошто је директан црвени картон добио Владимир Вајс.
Унион Ројал и Ајнтрахт из Франкфурта су у Белгији одиграли нерешено 2:2. Стрелци за белгијски тим били су Матијас Расмусен у 31. и Густаф Нилсон у 68. минуту, док су голове за Ајнтрахт постигли Фарес Чаиби у трећем и Саша Калајџић у 10. минуту. Од 78. минута домаћа екипа је играла са играчем мање, након што је други жути картон добио Шарл Вануте.
Реванш мечеви су на програму за седам дана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.