Izvor: RTS, 15.Feb.2024, 00:37

Надал неће играти у Дохи

Шпански тенисер Рафаел Надал објавио је друштвеним мрежама да неће учествовати на турниру у Дохи.
Надал је навео да није спреман, упркос великој жељи да заигра у Дохи.

"Волео бих да играм у Дохи, где су ме организатори и навијачи увек подржавали. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Нажалост, нисам спреман и нећу моћи да дођем у Доху. Концентрисаћу се на наставак опоравка како бих био спреман за Индијан Велс", навео је Надал.
Надал је почетком године наступио на турниру у Бризбејну, а у четвртфиналу је поражен од Џордана Томпсона. То је био први турнир на којем је играо шпански тенисер после годину дана паузе због повреде. Потом је пропустио Аустралијан опен због повреде мишића.
АТП турнир у Дохи почиње 19. фебруара. Мастерс у Индијан Велсу је на програму од шестог до 17. марта, а турнир у Мајамију биће одржан од 20. до 31. марта.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.