Izvor: RTS, 13.Feb.2024, 21:28

Ибрахимовићев опроштај на утакмици против Србије

На седници Извршног одбора Фудбалског савеза Србије донета је одлука о пријатељским сусретима у оквиру припрема за Европско првенство у Немачкој. Србија ће играти против Русије, 21. марта, Кипра 25. марта, Аустрије 4. јуна и Шведске 8. јуна.
Чланови >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Извршног одбора су на почетку седнице поздравили Уефину одлуку да се следећи Конгрес европске куће фудбала одржи по први пут у Београду, 3. априла 2025. године.

На седници су верификовани уговори за одигравање пријатељских утакмица против Русије 21. марта, Кипра 25. марта, Аустрије 4. јуна и Шведске 8. јуна.
"Посебно нам импонује чињеница да ће се на утакмици у Стокхолму од активног играња опростити звезда европског и светског фудбала Златан Ибрахимовић", објавио је ФСС у саопштењу.
Србија ће на првенству Европе играти у групи Ц против Енглеске, Данске и Словеније.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.