Izvor: RTS, 13.Feb.2024, 18:17

Алекса Јанковић ново појачање Партизана

Српски фудбалер Алекса Јанковић прешао је из Чукаричког у Партизан, саопштено је данас на сајту лидера Суперлиге Србије. 
"На самом старту полусезоне, црно-бели су потписали још једно појачање – Алексу Јанковића, који игра на позицији десног крила. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Јанковић је прошао све селекције ФК Партизан, а 2019. године био прикључен и сениорској екипи. Млади играч је потом био у Вождовцу, да би од 2021. године био у редовима Чукаричког. Уговор је потписан на годину и по дана", стоји у објави на сајту Партизана.

"Враћам се кући и то је нешто најлепше што могу да кажем. Прошао сам све селекције, знам како Партизан дише, шта се тражи од мене и спреман сам да дам свој допринос. Партизан има сјајан тим, много је тога испред нас и мислим да смо на правом путу", рекао је 23-годишњи Јанковић за клупски сајт. 
Истакао је и да је редовно пратио утакмице Партизана. 
"Наше професионалне обавезе су једно, али емоције су нешто сасвим друго. Моји другови су у Партизану, ту сам одрастао. Партизан је Партизан и њега сви прате, а ми га и волимо. Захваљујем се посебно шефу стручног штаба - Игору Дуљају и управи клуба на указаној прилици", закључио је Јанковић.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.