Izvor: RTS, 13.Feb.2024, 11:05

Миомир Кецмановић елиминисан у првом колу турнира у Делреј Бичу

Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да се пласира у друго коло АТП турнира у Делреј Бичу, пошто је у првом колу поражен од Американца Патрика Кипсона 2:0 у сетовима (6:4, 7:6(7:3)).
У првом сету играло се гем за гем, а онда је амерички тенисер у петом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << направио брејк и повео са 3:2.

Кипсон је потом на свој сервис стигао до 4:2, а онда је одржавао предност од два гема и први сет је добио резултатом 6:4.
Кецмановић је повео 4:1 у другом сету, али је Кипсон серијом од 3:0 стигао до 4:4. Играло се потом гем за гем, а победник другог сета одлучен је у тај-брејку, који је припао америчком тенисеру резултатом 7:3.
Меч је трајао један сат и 32 минута. Кецмановић је 40. тенисер света, док је Кипсон 155. на АТП листи.
Американац ће у другом колу играти са француском тенисером Константом Лестјеном.
Кецмановић је прошле године стигао до финала турнира у Делреј Бичу, где је поражен од америчког тенисера Тејлора Фрица.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.