Izvor: RTS, 13.Feb.2024, 07:59

Ђере победио Чилића у првом колу турнира у Буенос Ајресу

Српски тенисер Ласло Ђере победио је Хрвата Марина Чилића са 2:1 у сетовима (6:4, 3:6, 0:6) у мечу првог кола АТП турнира у Буенос Ајресу.
Искусни Марин Чилић је боље ушао у меч, али је тек у десетом гему успео да одузме сервис нервозном Ђереу, што му је донело >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << предност од 1:0 у сетовима.

Српски тенисер је агресивније ушао у други сет, па је у петом гему дошао до првог брејка. 
Након одличне игре у гемовима на свој сервис, Ђере је у деветом опет стигао до брејка и тако изједначио резултат у сетовима - 1:1.
У трећем сету Чилић није успевао да игра на препознатљив начин, поготово јер га сервис није служио. Српски тенисер је до брејка дошао у другом, четвртом и шестом гему за коначну победу - прву у 2024. години.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.