Izvor: RTS, 10.Feb.2024, 22:52

Сферопулос: Утакмица против Задра је важна, морамо да будемо спремни

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да је предстојећа утакмица против Задра веома важна и да његов тим мора бити спреман за њу.
Звезда је лидер регионалног такмичења, а у недељу у "Арени" дочекује Задране од 19 часова.
"Сутра >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << играмо изузетно важну утакмицу за пласман у АБА лиги и то на нашем терену. Задар је изузетно опасан тим, у серији добрих резултата и заиста морамо да будемо спремни да одиграмо добру утакмицу“ рекао је тренер Јанис Сферопулос.
Далибор Илић истиче да је Задар у одличној форми.
"Очекује нас изузетно важан меч у регионалној лиги, имамо добру позицију али желимо победу јер победе доносе и добру атмосферу. Задар је у одличној форми, играју добро, и на нама је да се спремимо да одиграмо добру утакмицу којом би задржали прво место на табели. Позивам наше навијаче да дођу и пруже нам подршку“ рекао је Илић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.