Izvor: RTS, 10.Feb.2024, 14:24

КК Црвена звезда: Идентификовани учесници инцидената, одузете им сезонске улазнице

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да је идентификовао учеснике инцидената који су се десили по окончању меча против Жалгириса, забранио им долазак на утакмице и одузео сезонске улазнице.
Кошаркашки клуб Црвена звезда је током ноћи, по >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << хитном поступку, идентификовао више особа које су у току и по завршетку утакмице против Жалгириса бацале предмете на терен и у правцу судија, оштетиле тунел и покушале да наруше физички интегритет појединих актера утакмице, саопштили су црвено-бели.
Звезда са жаљењем констатује да су, без обзира на сва дешавања током утакмице, инциденти на крају бацили сенку на све напоре клуба да организује утакмицу без инцидената. 
"Клуб је у контакту са надлежним органима који ће, након што буду прикупљени сви неопходну подаци и буду идентификована сва лица, реаговати у складу са својим законским овлашћењима, док ће клуб у складу са интерним правилима тим лицима одузети сезонске карте и забранити улаз на утакмице у организацији клуба", наведено је у клупском саопштењу.
И Партизан казнио изгредника И КК Партизан је, након евролигашког дуела са Бајерн Минхеном, у петак по хитном поступку идентификовао особу која је по завршетку утакмице бацила предмет у правцу кошаркаша црно-белих.
Партизан је позвао надлежне органе да реагују, а гледаоцу од наредне утакмице неће бити дозвољен улаз у дворану.
Кошаркаши Жалгириса победили су у "Штарк арени" Црвену звезду резултатом 93:91 у утакмици 26. кола Евролиге, а Партизан је дан раније изгубио од Бајерна.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.