Izvor: RTS, 10.Feb.2024, 01:41

Тринкијери након победе над Звездом: Много ситница је утицало на коначан исход

Тренер кошаркаша Жалгириса Андреа Тринкијери рекао је после тријумфа његове екипе над Црвеном звездом (93:91) да је литвански великан остварио велику победу на тешком гостовању.
Кошаркаши Жалгириса победили су у "Штарк арени" Црвену звезду резултатом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 93:91 у утакмици 26. кола Евролиге.
"Била је ово веома тешка утакмица за обе екипе, много ствари је утицало на коначан резултат. Много ситница је утицало на коначан исход, утакмица је била физички захтевна. Ово је велика победа у гостима за нас на тешком гостовању, у веома запаљивој атмосфери", рекао је тренер Жалгириса Андреа Тринкијери на конференцији за новинаре после утакмице.
Тринкијери је истакао и да није сигуран да су судије утицале на коначан резултат.
"Нисам сигуран да је то на крају била грешка судија. Ако ћемо право о томе, морамо рећи да је било милион грешака. И ми смо у неким ситуацијама очекивали другачије одлуке судија, али то је нешто што се дешава", закључио је Тринкијери.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.