Izvor: RTS, 10.Feb.2024, 01:00

Сферопулос: Цела Арена је видела грешку

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је после вечерашњег пораза његове екипе од Жалгириса (91:93) у Београду да је то била веома тешка и уједначена утакмица у којој су пресудили ситни детаљи.
Кошаркаши Жалгириса победили су у "Штарк >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << арени" Црвену звезду резултатом 93:91 у утакмици 26. кола Евролиге.
Тренер црвено-белих Јанис Сферопулос рекао је на конференцији за медије након меча да су тиму из Београда недостајали Милош Теодосић, Бранко Лазић и Никола Топић.
"Нико није успео да направи већу предност. Наши играчи су дали све од себе да би победили, али нисмо успели на крају да направимо пресудни корак. Недостајали су нам важни играчи, Милош Теодосић, Никола Топић и Бранко Лазић, који нам значе на обе стране терена", рекао је Сферопулос.
Нагласио је да је Жалгирис у одличном нападачком ритму, да је Црвена звезда покушала у неколико одбрана да га заустави, али да су гости погађали много тешких шутева.
Тренер Звезде није желео да коментарише суђење и спорну ситуацију у финишу због које су навијачи у "Штарк арени" побеснели.
"Никад не коментаришем суђење да не бих био кажњен. Цела Арена је видела грешку, а ако су они то видели онда је тако", закључио је Сферопулос.
Рекао је и да је Бранко Лазић неизвестан за наступ на Купу Радивоја Кораћа следеће недеље.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.