Izvor: RTS, 03.Feb.2024, 01:41

Гримау: Победа добија на тежини јер је остварена у одличној атмосфери

Тренер кошаркаша Барселоне Рожер Гримау рекао је да победа његове екипе над Црвеном звездом у 25. колу Евролиге добија на тежини јер је остварена у одличној атмосфери.
"Одиграли смо одличну утакмицу и у нападу и у одбрани, контролисали смо меч од >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << почетка до до краја. Победа добија додатно на тежини јер је остварена у одличној атмосфери", рекао је Шпанац на почетку конференције за новинаре.

Није се Гримау сложио са констатацијом да је више Звезда одиграла лоше него Барселона добро.
"Нисмо Звезди дали да игра своју препознатљиву игру, одлично смо затварали њихове нападе, а са друге стране смо испод њиховог коша налазили решења у важним тренуцима", закључио је Гримау. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.