Izvor: RTS, 02.Feb.2024, 17:02

Сремчевић званично у Звезди: Даћу све да се представим у што бољем светлу

Млади српски фудбалер Урош Сремчевић званично је постао нови члан Црвене звезде.
Досадашњи нападач Младости из Лучана потписао је трогодишњи уговор, а након што у априлу постане пунолетан, продужиће га на још једну сезону.

"Утисци су заиста >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << прелепи, јер сам од малена сањао да обучем Звездин дрес и сада ми се то остварило. Даћу све од себе да се представим у што бољем светлу. Заиста сам имао велику жељу да дођем и договор са челницима Звезде је био брз, што се мене тиче. Упознао сам све саиграче на Кипру већ, као и тренера Милојевића са којим сам разговарао и знам шта се тражи од мене", рекао је Сремчевић на званичној промоцији.
Сремчевић је најскупљи фудбалер у историји Суперлиге, трансфер је вредан два милиона евра, а носиће дрес са бројем 31.
Спортски директор црвено-белих Митар Мркела истакао је да је Сремчевић одличним играма у дресу Младости скренуо пажњу.
"Први циљ наше трансфер политике је довођење младих играча из првенства и увек је задовољство када се такав фудбалер појави и заврши код нас. Очекујемо много од Уроша и надам се да ће се брзо адаптирати на све обавезе које га чекају у Звезди, те да ће остварити наше и своје жеље. Што се тиче прелазног рока, тражимо играча на позицији левог бека и надам се да ћемо то ускоро решити", рекао је Мркела.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.