Izvor: RTS, 19.Jan.2024, 14:01

Ђоковић добио противника у осмини финала - Манарино после преокрета савладао Шелтона

Француски тенисер Адријан Манарино савладао је Американца Бена Шелтона у трећем колу Аустралијан опена резултатом 3:2, по сетовима 7:6 (7:4), 1:6, 6:7 (2:7), 6:3, 6:4.
Манарино је након боље одиграног тај-брејка успео да освоји први сет у ком су оба тенисера разменила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << по један брејк – 7:6 (7:4).

У другом сету Шелтон је заиграо значајно боље и успео је да чак три пута одузме сервис ривалу и врло брзо изједначи резултат – 1:6.
Трећи сет је такође решен у тај-брејку, након што су оба тенисера два пута изгубила свој сервис. Овога пута боље се снашао Шелтон, преокренувши резултат у своју корист – 6:7 (2:7).

Манарино се међутим није предавао и након брејка у шестом гему четвртог сета успео је да одбрани свој сервис и изједначи резултат по сетовима – 6:3.
Последњи сет био је и најузбудљивији. Манарино је успео два пута да одузме сервис Шелтону, али је Американац успео да врати један брејк. Ипак, искусни Француз је успео да одбрани брејк предности и пласира се у наредну рунду - 6:4.
У борби за пласман у четвртфинале Манарино ће се састати са Новаком Ђоковићем.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.