Izvor: RTS, 18.Jan.2024, 17:14

Због леда на стадиону одложен меч између Мајнца и Унион Берлина

Фудбалски клуб Мајнц саопштио је да ће меч 18. кола Бундеслиге против Унион Берлина бити одложен због леда на терену стадиона "Мева".
Дуелом између Мајнца и Унион Берлина требало је да почне 18. коло Бундеслиге, али ће због немогућности бог временских >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << неприлика ипак утакмица бити одложена.

Мајнц је навео да је меч отказан због потенцијалног угрожавања безбедности људи на стадиону. Део трибина за стајање прекривен је ледом услед учесталих падавина у Мајнцу.
Још увек није саопштено када ће утакмица бити одиграна у новом термину.
Мајнц је тренутно на 16. месту Бундеслиге са 11 освојених бодова, док је Унион Берлин на 15. позицији са три бода више од ривала.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.