Izvor: RTS, 18.Jan.2024, 14:22

Ражнатовић: Дворана Меге ускоро ће носити име Дејана Милојевића

Дворана "Мега фектори" ускоро ће променити име и зваће се по Дејану Милојевићу, саопштио је кошаркашки менаџер Мишко Ражнатовић.
Кошаркашки тренер и бивши репрезентативац Дејан Милојевић у среду је преминуо од последица срчаног удара. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Са Милојевићем на клупи, Мега је 2016. освојила Куп Радивоја Кораћа и стигла до финала АБА лиге, избацивши у полуфиналној серији екипу Будућности.
"Данас у Београду, у хали Мега фектори, тренажној дворани Меге где је Дејан провео скоро целу тренерску каријеру. Име дворане ће ускоро бити промењено", написао је Ражнатовић уз Милојевићеву фотографију из хале.
Никола Јокић, Василије Мицић, Марко Симоновић, Влатко Чанчар, Тимоти Луваву, Ивица Зубац и Гога Битадзе стасали су у Меги под Милојевићевим патронатом и касније заслужили визу за пут у НБА лигу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.