Izvor: RTS, 17.Jan.2024, 18:37

Смарт: Много људи ми је послало снимке навијача Звезде, биће "лудо"

Амерички кошаркаш Џавонте Смарт, нови члан Црвене звезде, рекао је да је већ добио снимке навијача и да ће бити "лудо" играти пред њима.
Американац је, пред сутрашњи меч Црвене звезде и Басконије, одрадио први тренинг са екипом од како је дошао у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << редове црвено-белих.
Амерички бек је истакао да су први утисци сјајни и да је спреман да побеђује са Звездом.
"Сјајно је, дошао сам јуче, дошао у хотел, сад сам на првом тренингу. Спреман сам да играм добро и да побеђујем. Волим да креирам игру, такође и за саиграче, волим да играм у транзицији, волим да побеђујем, то ми је најважније", рекао је нови шутер Звезде.
И тренер Јанис Сферопулос је рекао да ће Смарту бити потребно време да се прилагоди на европску кошарку, али Американац истиче да је већ добио неколико савета.
"Знам неколико играча који су већ у Европи, а који су дошли из САД, који су ми дали неколико савета. Али, не могу да вам откријем о коме је реч", истакао је Смарт, који ће носити црвено-бели дрес са бројем један.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.