Izvor: RTS, 16.Jan.2024, 20:47

Филип Петрушев неизвестан за меч против Макабија

Српски кошаркаш из Олимпијакоса Филип Петрушев је због повреде под знаком питања за меч против Макабија у 22. колу Евролиге, док ће центар клуба из Пиреја Мустафа Фал паузирати најмање три недеље.
Филип Петрушев (23) има проблеме са мишићима адуктора >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << због чега је прескочио меч у грчком шампионату претходног викенда.

Наводи се да је Петрушев данас тренирао одвојено од екипе и да је под знаком питања његово учешће у мечу против Макабија.
Јурохупс пише и да ће 31-годишњи Фал због повреде колена паузирати најмање три недеље, што значи да ће прескочити најмање четири, а можда и пет утакмица у Евролиги.
Уз то, Фал ће прескочити лигашки меч против најљућег ривала Панатинаикоса наредног викенда.
У одсуству Фала, већу минутажу ће морати да има српски репрезентативац Никола Милутинов.
Олимпијакос 18. јануара дочекује Макаби, у мечу 22. кола Евролиге.
Грчки клуб има скор 11-10, а "понос Израела" 12-9.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.