Izvor: RTS, 16.Jan.2024, 09:27

Александра Крунић поражена у првом колу Аустралијан опена

Србија је остала без представника у женској конкуренцији Аустралијан опена пошто је Александра Крунић у првом колу изгубила од француске тенисерке Кларе Бурел резултатом 2:0 у сетовима (6:4, 6:1).
Александра Крунић је у два сета поражена од Францускиње >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Кларе Бурел, тренутно 51. играчице света, за нешто више од сат времена.

У првом сету је чак седам гемова освојила тенисерка која не сервира. Крунићева је углавном била у предности са брејком вишка (имала је 2:1, 3:2 и 4:3), али је Бурел у самој завршници два пута одузела сервис српској тенисерки, сачувала свој и стигла до вођства од 1:0.
Крунићева је добро почела и други део игре, дошла је до брејка већ у првом гему, али је потом Бурел везала шест гемова и рутински привела меч крају.
Противница Кларе Бурел у другом колу вероватно ће бити Џесика Пегула, коју на старту првог гренд слем турнира у сезони очекује меч са квалификанткињом Ребеком Марино.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.