Izvor: RTS, 15.Jan.2024, 13:07

Пекерси изненадили Каубојсе, Лајонси преживели Ремсе

Грин Беј пекерси убедљиво су савладали Далас каубојсе резултатом 48:32 у првој рунди НФЛ плеј-офа.
Грин Беј је од самог старта показао да се боље припремио за утакмицу и већ у првом полувремену су стекли 20 поена предности коју су одржавали до краја >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << меча.

Пекерсе су до победе предводили Џордан Лав са 272 јарде и три тачдауна и Ерон Џоунс који је истрчао 118 јарди и уз то три пута поентирао. 
Хватачки корпус предводио је Ромео Дабс са 151 ухваћеним јардом и једним тачдауном.

Дак Прескот је бацио 403 јарде уз три тачдауна, али су они стигли у тренуцима када је меч већ увелико био изгубљен. Квотербек Даласа је уз то бацио и два пресечена додавања од којих је једно враћено за тачдаун.
Лајонси бољи од Ремса у узбудљивом мечу Дуел екипа Детроит лајонса и Лос Анђелес ремса оправдао је епитет најзанимљивијег када је прва рунда доигравања у питању. Лајонси су након узбудљиве завршинце успели да славе са 24:23 и прођу у дивизиону рунду.

Џеред Гоф пребацио је 277 јарди уз тачдаун, а велику испомоћ имао је у својим тркачима Дејвиду Монтгомерију и Џахмиру Гибсу који су истрчали по тачдаун. 
Код Ремса су се истакли Метју Стафорд са чак 367 бачених јарди уз два тачдауна и Пука Накуа са 181 ухваћеним јардом и једним поентирањем. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.