Izvor: RTS, 14.Jan.2024, 17:51

Обрадовић на заједничкој конференцији Партизана и Цибоне: Велики напори, али амбиције исте

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је у Загребу да је његов тим мотивисан за меч са Цибоном и додао да жели да црно-бели одиграју добру утакмицу.
Цибона и Партизан су у Загребу одржали заједничку конференцију за медије уочи меча >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 16. кола регионалне АБА лиге.

"Пре свега желим да се захвалим Цибони на позиву да учествујемо на конференцији, увек ћемо се радо одазвати нечему што служи промоцији лиге и кошаркашке игре. Долазимо после два дупла кола у Евролиги, напори су велики, али без обзира на то, наравно да долазимо са амбицијом да играмо добру утакмицу. Надамо се да ће конференција помоћи да буде што више публике и да Цибона има подршку навијача какву је раније имала. Ми смо у ритму играња, са добром мотивацијом смо дошли у Загреб", рекао је Обрадовић, преноси званични сајт Партизана.
Заменик капитена Партизана Данило Анђушић је рекао да су црно-бели спремни за дуел у Загребу.
"Сви знамо да је дуел Партизана и Цибоне класик, поготово на нашим просторима. Спремни смо. Јесте ритам тежак, мало је простора за тренинг, али у сваку утакмицу улазимо силно мотивисани и спремни да пружимо најбољу партију. Цибона игра јако добру кошарку, бори се за плеј-оф, има предност домаћег терена, али верујем да ћемо пружити добру игру и победити утакмицу", истакао је Анђушић.
Меч између Цибоне и Партизана биће одигран у понедељак од 18.00 сати у Загребу. Клуб из Загреба је раније данас на друштвеним мрежама саопштио да ће "Драженов дом" бити испуњен до посљедњег места и да је у продаји остало свега нешто више од 300 улазница.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.