Izvor: RTS, 14.Jan.2024, 13:06

Гвардиола: Играмо исто, али лакше је са Кевином де Брујнеом

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да његов тим лакше игра када се у стартној постави налази белгијски фудбалер Кевин де Брујне, преносе британски медији.
Манчестер сити је синоћ у гостима победио Њукасл 3:2 у 21. колу Премијер >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << лиге. Њукасл је после првог полувремена водио 2:1.

Де Брујне се прошле недеље вратио на терен пошто се опоравио од повреде. Он је ушао у игру у 69. минута меча са Њукаслом. Белгијанац је у 74. минуту изједначио на 2:2, а онда је асистирао Оскару Бобу у 91. минуту за победу од 3:2.
"Играли смо исто и без њега, али ако желимо да победимо потребни су нам играчи као Де Брујне и Ерлинг Халанд. Што се тиче саме игре, годинама смо заједно, знамо шта да радимо. Али, визија, квалитет у последњој трећини, видети нешто другачије....Ту нема тактике, него је то таленат. Шта више да кажем за Кевина и за свих ових девет година у тиму?", истакао је Де Брујне.
Манчестер сити је други на табели Премијер лиге са 43 бодова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.