Izvor: RTS, 10.Jan.2024, 20:25

Родни Мекгрудер појачање Олимпије из Милана уочи дуела са Звездом

Амерички кошаркаш Родни Мекгрудер нови је играч миланске Олимпије, објавио је италијански клуб.
Мекгрудер је рођен 1991. године, а до сада је између осталих клубова наступао за Мајами, Лос Анђелес клиперсе и Детроит пистонсе у НБА лиги.

"Како >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << улазимо у одлучујућу фазу сезоне, одлучили смо да проширимо нашу бековску линију атлетским играчем који поседује квалитет и карактер неопходан добром прилагођавању нашим потребама", изјавио је генерални менаџер клуба Христос Ставропулос.
Мекгрудер је по доласку у Милано истакао да је постао део великог клуба, те да је жељан доказивања на терену.
"Задовољство је бити део овакве историјске екипе и играти за навијаче из овог прелепог града. Једва чекам да изађем на терен и такмичим за све циљеве које можемо да остваримо. Изузетно сам узбуђен", изјавио је Американац.
Олимпија Милано тренутно заузима 12. место у Евролиги са скором од девет победа и 11 пораза, док су у италијанском првенству на петој позицији са скором од девет тријумфа и пет пораза.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.