Izvor: RTS, 10.Jan.2024, 12:16

Милојевић без осморице странаца почиње припреме са Звездом

Фудбалери Црвене звезде почели су у Београду припреме за пролећни део сезоне у којем ће покушати да освоје седму узастопну шампионску титулу и четврту узастопну "дуплу круну".
Нови - стари тренер Црвене звезде Владан Милоијевић, који је наследио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Барака Бахара, окупио је 27 фудбалера.
На списку су: З. Поповић, Недељковић, Дегенек, Иванић, Спајић, Стаменић, Шљивић, Канга, Катаи, Драговић, Глазер, Милуновић, Мијатовић, Родић, Васиљевић, Радојевић, Мијаиловић, Лучић, Ј. Митуљикић, Кнежевић, Милосављевић, Н. Митуљикић, Максимовић, Кабић, Николић, Б. Поповић, Митровић.
Осман Букари је са репрезентацијом Гане на припремама за Куп афричких нација. Шериф Eндијае ће закаснити на припреме уз дозволу клуба, док је Ин-Беом Хванг са репрезентацијом Јужне Кореје на припремама за шампионат Азије. Насер Ђига има обавезе са репрезентацијом Буркине Фасо, док је Кингс Кангва са репрезентацијом Замбије, а Филип Красо је тренутно са селекцијом Обале Слоноваче. Питер Олањинка је болестан, док ће Едмунд Адо закаснити због проблема у авиосаобраћају.
Црвено-бели ће тренирати на Маракани до 14. јануара, а затим ће следећег дана отпутовати на Кипар где ће на Пафосу боравити до другог фебруара, када је заказан повратак у Београд.
Звезда ће за време боравка на Кипру одиграти пет припремних утакмица, црвено-бели су први део сезоне у Суперлиги Србије завршили на другом месту на табели са 46 бодова.
Пролећни део сезоне у СЛС почиње 10. фебруара, а Црвена звезда ће у 20. колу на свом терену дочекати Вождовац. Црвено-бели ће у четвртфиналу Купа Србије играти против Вршца.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.