Izvor: RTS, 10.Jan.2024, 12:54

Немања Николић: Мислим да ћемо остварити циљ који смо зацртали

Фудбалер Партизана Немања Николић изјавио је да се нада да ће "црно-бели" остварити добре резултате у пролећном делу сезоне. Фудбалери "црно-белих" су раније данас почели припреме за други део сезоне.
Партизан је први део сезоне у Суперлиги Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << завршио на првом месту на табели са бодом предности у односу на Црвену звезду, а Николић је укратко прокоментарисао протеклу сезону и говорио о будућим очекивањима.

"Предстоји нам тежак период, а што се тиче прошле године најлепши утисак је добијен дерби и прво место на табели СЛС. Припреме бих желео да заборавим, биле су турбулентне, на стручном штабу је био јако тежак посао да обезбедимо полусезону какву смо прижељкивали. Мислим да смо оправдали очекивања, и да ћемо остварити још боље резултате. Биће теже јер су сви тимови уклопили своје саставе, за нас се надам да ће бити још боље", рекао је Николић на конференцији за медије.
Он је истакао да Партизан у наставку сезоне мора да оправда очекивања.
"На психолошком аспекту је на нама лакше да започнемо овај други део, а имамо и одређени притисак јер када си први желе сви да те добију и мораш оправдати очекивања. Ја сам и пре тога рекао да су се многи сладили кризом у Партизану. Сигурно ће бити још теже, али то је оно што нас чека, не само у нашој лиги већ и у квалификацијама од лета, имамо и ту дозу притиска", додао је нападач Партизана.
Николић је навео да "црно-беле" очекује доста тешких утакмица у наставку шампионата Србије.
"Дерби то су три меча, али постоје и те мање утакмице. Изгубили смо у Нишу, против ТСЦ код куће. Не могу да кажем да ми је пријатно због тога, непријатно ми је, ја бих волео да сви тимови имају таквих проблема у Нишу, против Војводине, у Суботици... Мислим да су нас сви потценили у овом делу сезоне. Као што кажу, јефтини смо а добро играмо, поскупећемо и ми на крају сезоне.", рекао је Николић и додао да мисли да ће добро да се спреми за наставак сезоне.
Он је истакао да се нада да ће Партизан да се појача до почетка пролећног дела сезоне.
"Сигурно ћемо изгледати боље и мислим да ћемо имати нека појачања која ће се уклопити, из тог разлога да нас очекују теже утакмице јер су видели да имамо квалитет. Мислим да ћемо са појачањима постати још квалитетнији и остварити наш циљ који смо зацртали", истакао је Николић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.