Izvor: RTS, 10.Jan.2024, 11:34

Новак Ђоковић први носилац на Аустралијан опену

Најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић и првопласирана на ВТА листи Пољакиња Ига Швјонтек биће први носици на предстојећем гренд слем турниру Аустралијан опену, првом у новој сезони, саопштили су у Мелбурну организатори такмичења.
Ђоковић >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << брани титулу у Мелбурну, а десет пута у каријери је освојио Аустралијан опен. Други носилац је Шпанац Карлос Алкараз, трећи је Рус Данил Медведев, четврти Италијан Јаник Синер, а пети Рус Андреј Рубљов.
Најбоља тенисерка света Ига Швјонтек је постављена за првог носиоца. Белорускиња Арина Сабаленка, која брани титулу у Мелбурну, је други носилац, а потом следе Елена Рибакина из Казахстана и Американке Коко Гоф и Џесика Пегула.
Организатори су саопштили да ће жреб за Аустралијан опен бити одржан у четвртак од пет сати по средњоевропском времену. Аустралијан опен је на програму од 14. до 28. јануара у Мелбурну.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.