Izvor: RTS, 04.Jan.2024, 00:33

Лучић: Ако будем довољно здрав бићу на располагању селектору пред Олимпијске игре

Кошаркаш Бајерна и репрезентативац Србије Владимир Лучић рекао је да ће сигурно бити на располагању селектору Светиславу Пешићу пред Олимпијске игре у Паризу ако буде довољно здрав.
Владимир Лучић је у данашњем поразу Бајерна од Виртуса у 18. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << колу Евролиге провео на паркету скоро 16 минута. Није се уписао међу стрелце, али је ухватио три лопте.

"Због повреде која се догодила нисам могао да играм на Светском првенству. Ако сам довољно здрав, Олимпијске игре у Паризу нису ни питање за мене. Па да се онда на најбољи начин повучем из репрезентације у 35. години. Тренутно не желим да причам или размишљам о томе, надам се да ћу да будем здрав и тренер ће онда да донесе своју одлуку", рекао је Лучић за Јурохупс.
Кошаркашка репрезентација Србије је на Мундобаскету прошле године заузела друго место, што јој је омогућило наступ на Олимпијским играма у Паризу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.