Izvor: RTS, 03.Jan.2024, 20:34

Обрадовић пред дерби: Ледеј није могао да тренира

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је дан уочи утакмице против Црвене звезде у 19. колу Евролиге да Зек Ледеј вероватно неће бити спреман да заигра у четвртак, али да ће још видети на дан дербија.
Крилни центар Партизана Зек Ледеј >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << добио је снажан ударац још у Каунасу против Жалгириса и мучи га хематом у пределу кука због којег вероватно неће моћи да игра против Црвене звезде.

"Видећемо на дан утакмице, али састав ће највероватније бити исти као против Асвела. Зек Ледеј није могао да тренира, Трифуновић је кренуо да ради у уобичајеном интензитету, а и Аврамовић је кренуо помало са лоптом", рекао је Жељко Обрадовић дан уочи дербија.
Истакао је да је Црвена звезда највећи ривал Партизана.
"Одиграли су веома добро против Фенербахчеа, ми против Асвела, тако да се надамо да ће бити добра утакмица. Играчи познају амбијент дворане, али биће другачије јер нам је то први пут да гостујемо. Треба бити сконцентрисан", рекао је Обрадовић.
Нагласио је да га је изненадила доза зрелости коју показује Никола Топић, млади кошаркаш Звезде који се недавно вратио из Меге.
"Игра одлично, већ у овим годинама показује неуобичајену дозу зрелости и мислим да ће бити високо пласиран на НБА драфту. Велико појачање за Црвену звезду. Изузетно добро и паметно игра", закључио је Обрадовић.
Кошаркаши Црвене звезде дочекаће у четвртак од 20 часова у "Штарк арени" екипу Партизана у 19. колу Евролиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.