Izvor: RTS, 29.Dec.2023, 01:03

Сферопулос: Нисмо имали јасан план

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јоанис Сферопулос рекао је после пораза од Панатинаикоса у Атини (65:82) да је његова екипа била спора у доношењу одлука и да није имала јасан план. 
"Честитам Панатинаикосу на победи. Били су бољи од нас током целе утакмице. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Било нам је важно да останемо у игри до краја. Било је периода када нисмо играли добро ни у одбрани ни у нападу. Били смо спори у доношењу одлука, нисмо имали јасан план.  Имали смо 14 изгубљених лопти и 12 асистенција. Пришли смо на -8, али нисмо могли више од тога. Требало је да направимо две добре одбране и два добра напада, нисмо то урадили и утакмица је завршена тако како је завршена. Завршили смо први део сезоне, има још једна половина. Морамо да се боримо, утакмицу по утакмицу", рекао је Сферопулос.
У други део сезона Звезда улази да промењеним саставом. Никола Топић и Фреди Гилеспи су нова имена у саставу, док су Шабаз Нејпир и Огњен Кузмић напустили тим.
"Тим покушава да уђе у ритам и да ради по обрасцу. Постоје играчи који то раде и други који раде у мањој мери. Морамо да будемо снажнији за продуктивније дефанзивне и офанзивне минуте у утакмици. Направили смо две промене, новим играчима биће потребно време да се интегришу, али мислим да ће помоћи тиму. У појединим деловима игре не функционишемо како бих желео. Битно је да Топић и Гилеспи уђу у ротацију и помогну, свако на свој начин", закључио је Грк.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.