Izvor: RTS, 21.Dec.2023, 16:33

Мелоун: Полако се враћамо нашем стилу кошарке

Тренер кошаркаша Денвера Мајкл Мелоун изјавио је након меча са екипом Торонта, да се његов тим полако враћа свом стилу кошарке.
Кошаркаши Денвера победили су на гостовању екипу Торонта резултатом 113:104.

Српски кошаркаш Никола Јокић уписао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је 31 поен, 15 скокова и шест асистенција у победи Денвера на против Торонта.
Никола Јокић је на овој утакмици остварио 400. дабл-дабл у каријери.
"Можда то није било најбоље друго полувреме, али сада смо на половичном учинку на страни. Наша одбрана је сада некако ефикаснија на гостовањима. Полако се враћамо нашем стилу кошарке. Ако ћете да играте у нашем тиму, боље је да очекујете праву кошарку, јер ако сте отворени, лопта ће увек наћи пут до вас. Неки од младих момака уче то на тежи начин", истакао је Мелоун за НБА ТВ.
Додаје да је јако важно да одбрана буде на нивоу.
"Мислим да смо им стварно отежали посао и терали их да губе лопте. На почетку утакмице дефанзивно смо били сјајни. То нисмо пренели у друго полувреме и отуда је утакмица била интересантнија него што је требало да буде. То је наш изазов, играти једнако добро 48 минута на оба краја што је више могуће", закључио је Мелоун.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.