Izvor: RTS, 21.Dec.2023, 15:47

Кошаркаш Валенсије Виктор Клавер паузира четири недеље због повреде десне ноге

Кошаркаш Валенсије Виктор Клавер одсуствоваће четири недеље ван терена због повреде мишића десне ноге, саопштио је шпански клуб.
Клавер се повредио пре два дана на мечу 15. кола између Валенсије и Партизана (67:72).

У саопштењу Валенсије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << се наводи да је после додатних прегледа утврђено да ће искусни кошаркаш морати да се опоравља око четири недеље. Клавер ће после тога бити подвргнут новим прегледима после којих ће бити познато када ће се тачно вратити на терен.
Клавер (35) ове сезоне у Евролиги просечно бележи 3,4 поена и има 2,6 скокова по утакмици.
Валенсија се налази на деветом месту на табели Евролиге са осам победа и седам пораза, а вечерас ће на свом терену дочекати Виртус у 16. колу најквалитетнијег европског клупског такмичења.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.