Seat
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 14:15

ISTI SLUČAJ: Ono što je kočilo GOLF, sada muči ŠKODU

ISTI SLUČAJ: Ono što je kočilo GOLF, sada muči ŠKODU

Problemi.... Iz istog razloga ispituje se softver na novoj generaciji modela Seat Leon i Audi A3. Sve je počelo tako što je na nekim primercima novog Golfa otkriven problem sa softverom. Kako piše Autonews Europe, pozivajući se na zvaničan izvor iz Volkswagena, problem se odnosi na sistem koji omogućava vozilu da u slučaju nesreće automatski kontaktira hitne službe, što je funkcija koja je u Evropi obavezna u novim modelima tokom poslednje dve godine.

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 25.Maj.2020

PRETRES NA PUTU Od Fočaka oduzeto 2.500 kutija cigareta bez akciznih markica

Policija je na magistrlnom putu Krivača-Avtovac, u gatačkoj opštini, oduzela 2.500 kutija cigareta koje su pronađene u automobilu „seat toledo“.

Detaljnije >>

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2020

U Gacku oduzeto 2.500 kutija cigareta

GACKO - Policija u Gacku oduzela je 2.500 kutija cigareta koje su pronađene prilikom kontrole automobila seat toledo, kojim je upravljala osoba V.D. iz Foče.

Detaljnije >>

Izvor: B92, 19.Maj.2020, 17:00

Posle Golfa, problemi sa softverom usporavaju i Škodin bestseler

Posle Golfa, problemi sa softverom usporavaju i Škodin bestseler

Iz istog razloga ispituje se softver na novoj generaciji modela Seat Leon i Audi A3.. Sve je počelo tako što je na nekim primercima novog Golfa otkriven problem sa softverom. Kako piše Autonews Europe, pozivajući se na zvaničan izvor iz Volkswagena, problem se odnosi na sistem koji omogućava vozilu da u slučaju nesreće automatski kontaktira hitne službe, što je funkcija koja je u Evropi obavezna u novim modelima tokom poslednje dve godine. Sada...

Detaljnije >>

Izvor: BalkanRock.com, 17.Maj.2020

Car Seat Headrest predstavili novi album

Američki indie-rock bend, Car Seat Headrest, koga predvodi Will Toledo, objavio je novu ploču pod nazivom “Making a Door Less Open”. U pitanju je njihovo 12. studijsko izdanje...

Detaljnije >>