Savo Milošević
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Savo Milošević sprema Engleze za Srbiju

Savo Milošević sprema Engleze za Srbiju

Fudbalska reprezentacija Engleske odigraće prijateljske utakmice protiv Bosne i Hercegovine i Islanda u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.. Ekipa Gareta Sautgejta sastaće se 3. juna sa Bosnom i Hercegovinom na Sent Džejms Parku, dok će četiri dana kasnije odmeriti snage sa Islandom na Vembliju, u svom poslednjem meču pred EURO. Ovo će biti prva utakmica Engleske protiv BiH i prva utakmica u Njukaslu od 2005. godine.

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 15:43

Detaljnije >>

Da li je Savo Milošević kandidat da zameni Duljaja: “Ne mogu da spekulišem, videćemo šta donosi vreme”

Trener Partizana Igor Duljaj, koji je jesenji deo šampionata završio na prvom mestu sa ekipom crno-belih, izjavio je da uprava iza njegovih leđa pregovara sa drugim kandidatima za njegovu funkciju.

Izvor: Danas, 26.Dec.2023, 12:10

Detaljnije >>

GROBARI U NEVERICI: Savo Milošević progovorio o povratku u Partizan!

Ostavio je dobar utisak u Humskoj Savo Milošević, trenutni selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, dao je izjavu povodom spekulacija o mogućnosti povratka na klupu Partizana kao trenera. Aktuelni trener crno-belih, Igor Duljaj, suočava se sa neizvesnom...

Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2023

Detaljnije >>

NAŠ FUDBALER PRAVIO SVADBU ZA 2.000 LJUDI, PA DOŠLO 10.000: "Prodavali su kokice i sladoled kao na vašaru, JEDNA ŽENA SE PORODILA"

Srpski fudbaler Savo Milošević Oženio je Vesnu Bovan 1996. godine, a iako su na njihovu ljubav stavili tačku 2015. o njihovoj svadbi i dalje se priča.

Izvor: Blic, 23.Dec.2023, 09:02

Detaljnije >>

Savo Milošević umereno zadovoljan posle žreba

Savo Milošević umereno zadovoljan posle žreba

Selektor reprezentacije fudbalera Bosne i Hercegovine Savo Miloševiće rekao je da umereno zadovoljan žrebom baraža za EURO.. Fudbaleri Bosne i Hercegovine igraće protiv Ukrajine, kod kuće, polufinale baraža za popunu mesta na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, odlučeno je žrebom u Nionu. "Ima i pozitivnih i negativnih stvari. Negativno je što smo u polufinalu izvukli jednu od najjačih ekipa. To će biti veoma težak meč, svi znamo kvalitetu Ukrajine koja se...

Izvor: B92, 23.Nov.2023, 16:04

Detaljnije >>

Savo Milošević: Protivnik težak, ali nema favorita

Savo Milošević selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine umjereno je zadovoljan žrijebom baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2023

Detaljnije >>