U Jutarnjem programu RTCG greškom emitovana pesma Tompsona

Izvor: RTS, 09.Maj.2020, 15:54

U Jutarnjem programu RTCG greškom emitovana pesma Tompsona

Kolegijum Televizije Crne Gore saopštio je da je u Jutarnjem programu greškom emitovana numera proustaškog hrvatskog estradnog muzičara Marka Perkovića Tompsona.
"Treba istaći da tekst pjesme nije problematičan i nema političkih i nacionalističkih konotacija, mada će kolegijum ispitati okolnosti kako je došlo do propusta i preduzeti odgovarajuće mjere", navodi se u saopštenju Kolegijuma TVCG. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Kolegijum je, uz žaljenje zbog greške, napomenuo da je u Jutarnjem programu bilo preko sat vremena razgovora i reportaža, upravo na temu antifašizma i podsećanja na Dan pobede, i to s relevantnim gostima.
"Zlonamjernih tumačenja radi, ističemo da je jasna, svima poznata uređivačka politika Radio-televizije Crne Gore, koja je zasnovana na temeljima antifašizma i evropskih vrijednosti", navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolegijum TVCG: Tompsonova pjesma emitovana greškom

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2020

PODGORICA - Kolegijum Televizije Crna Gora (TVCG) saopštio je da je u Jutarnjem programu greškom emitovana numera kontroverznog hrvatskog pjevača Marka Perkovića Tompsona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NOVI BLAM KOLEGIJUMA RTCG: Pevač koji veliča NDH im nije sporan! Možda je malo kontroverzan, ali inače je u redu!

Izvor: Kurir, 09.Maj.2020

Kolegijum crnogorskog Javnog servisa TVCG saopštio je da je u Jutarnjem programu greškom emitovana numera, kako je saopštio, kontroverznog hrvatskog estradnog muzičara Marka Perkovića Tompsona.

Nastavak na Kurir...

TV Crne Gore greškom emitovala pesmu Marka Perkovića Tompsona

Izvor: Danas, 09.Maj.2020

Kolegijum Televizije Crne Gore saopštio je danas da je u Jutarnjem programu greškom emitovana pesma kontroverznog hrvatskog estradnog muzičara Marka Perkovića Tompsona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.