Protestna šetnja u Sarajevu

Izvor: RTS, 30.Maj.2020, 21:57

Protestna šetnja u Sarajevu

Održana mirana protestna šetnja u Sarajevu protiv vlasti u organizaciji Platforme za progres.
Simbolično u 5 do 12 danas je u Sarajevu u organizaciji Platforme za progres počela mirna protestna šetnja od Baščaršije (ispred Sebilja) a završila se kod zgrade Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

"Nezadovoljni radom aktuelne vlasti, prolongiranjem izbora, korupcijom i aferama, želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mirnim putem glasno poručiti: Dosta je bilo šutnje!", saopšeno je ranije iz Platforme za progres.
Građani su se okupili na Baščaršiji da bi potom krenuli u protestnu šetnju.
Pridružili su im se i predsednik Naroda i pravde Elmedin Konaković i predsednici SDP-a Nermin Nikšić, Naše stranke Predrag Kojović, i NBL-a Ibrahim Hadžibajrić i Nezavisnog bloka Senad Šepić.
Elmedin Konaković je rekao da je ovo najava sinhroniziranog delovanja opozicije u celoj BiH.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.