Prijava o silovanju devojčica u domu

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava o silovanju devojčica u domu

Više državno u Podgorici pokrenulo je pretkrivični postupak povodom prijave o silovanju i zlostavljanju tri devojčice u domu za decu bez roditeljskog staranja u Bijeloj, saopštilo je danas tužilaštvo.

Tužilaštvo će u pretkrivičnom postupku utvrditi da li su tri sestre, starosti deset, osam i sedam godina silovane i utvrditi eventualnu odgovornost osoba kojima su deca bila poverena na staranje.

S. Marović: Svedočio sam u korist istine (VIDEO)

Uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zbog silovanja maloletnice

SPC dala instrukcije vernicima u CG

Sestre su u domu Mladost u Bijeloj boravile do pre par meseci kada ih je preuzela jedna hraniteljska porodica iz Kolašina koja je lokalnom centru za socijalni rad prijavila tvrdnje maloletnica o navodnom zlostavljanju i silovanju koja su počinili dečaci, štićenici doma.

Direktor doma Boro Djukanović medijima je kazao da do sada "nije bilo nikakvih pokazatelja" da se tako nešto dešava u domu i dodao da "insistira" da nadležni iztraže slučaj do kraja.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.