Lukač: Sefer Halilović živi u prošlosti

Izvor: RTS, 20.Sep.2016, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukač: Sefer Halilović živi u prošlosti

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poručio je da RS nije ugrožena i da niko ne može da je ugrozi.
Dragan Lukač je, povodom pretnji nekadašnjeg načelnika ratnog štaba takozvane Armije BiH Sefera Halilovića da će Republika Srpska nestati nakon sprovođenja referenduma o Danu Republike u RS, rekao da je Halilović živi u prošlosti.
"Nije uspeo da se otrgne od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << onoga što je ostalo daleko iza svih nas i to je njegov problem. Mi takav problem nemamo i potpuno smo sigurni u to da Srpska nije ugrožena i da niko ne može da je ugrozi", rekao je Lukač, prenela je RTRS.
Lukač je rekao da je MUP Republike Srpske spreman da svime čime raspolaže brani Srpsku od bilo kakvog ugrožavanja, te da zaštiti građane Srpske, njihove živote i njihovu imovinu.
Načelnik ratnog štaba Armije BiH Sefer Halilović zaprijetio je nestajanjem Republike Srpske ako referendum u Srpskoj bude sproveden jer, kako tvrdi, to će značiti "raspakivanje" Dejtonskog mirovnog sporazuma i stupanje na snagu Ustava BiH.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukač: Policija RS će da osigura bezbedan izlazak na referendum

Izvor: Blic, 20.Sep.2016

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas u Bijeljini da će policija pred predstojeći referendum i izbore podići sve resurse na najviši stepen da bi bezbednost bila na najvišem mogućem nivou...Lukač je nakon današnjeg sastanka sa načelnikom Centra javne bezbednosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.