Izvor: RTS, 07.Jul.2023, 16:40

Уклоњен шлепер са ауто-пута Пирот-Димитровград

Због превртања шлепера, у прекиду је био саобраћај на ауто-путу Пирот-Димитровград, на Коридору 10. У међувремену је померен са пута. Полиција је преусмеравала возила на регионални пут, али је због гужве саобраћај успорен.
Шлепер бугарских регистарских >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ознака, из за сада неутврђених разлога, преврнуо се и препречио на ауто-путу. Након указане помоћи у Пироту, повређени возач камиона, пребачен је за Ниш. 
Полиција је преусмеравала возила на регионални пут и због тога су и биле веће гужве.
Шлепер је померен, остало је да се рашчисти коловоз.
Иначе, гранични прелаз Градина је један од најфреквентнијих, углавном пролазе турски држављани који иду у своју земљу на годишњи одмор али има људи из Србије који иду пут Грчке на море или до бугарских летовалишта.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.