Izvor: RTS, 08.Jun.2023, 19:09

Ванредно у Сјеници и прибојским месним заједницама, невреме и у Суботици

Последице јучерашњег невремена још се уклањају у ужичком крају, а нове падавине у Војводини донеле су проблеме и Суботици.
После јучерашњег невремена, ванредно стање уведено је у прибојским месним заједницама Нови Прибој, Кратово, Саставци, Сјеверин, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Забрњица, Крајчиновићи, Крњача и Прибојска Голеша.

Бујични потоци однели су сеоске путеве и поплавили пољопривредно земљиште. Почела је санација путева и формирана комисија за процену штете.
У Сјеници је и даље ванредно, вода је синоћ ушла у многе куће.
Током поподнева јако невреме са градом погодило је нововарошку општину, посебно села око Кокиног Брода.
Невреме се поново обрушило на Војводину. Велика количина кише пала је поподне у Суботици и многе улице су поплављене. Ситан снажан град падао је код Куле.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.