Izvor: RTS, 13.Maj.2023, 18:18

Ухапшен због сумње да је колима оборио тинејџера у Неготину, а затим побегао

Четрдесетогодишњи мушкарац ухапшен је због сумње да је у раним јутарњим сатима, управљајући возилом "фолксваген голф", на излазу из једног села у околини Неготина, ударио педесетшестогодишњег пешака, који је од задобијених повреда преминуо на лицу места.  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
С. Ж.  из околине Неготина ухапшен је због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешка дела против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређено у саобраћајној незгоди, саопштено је из МУП-а.
Осумњичени се терети да је у раним јутарњим сатима, управљајући возилом "фолксваген голф", на излазу из једног села у околини Неготина, ударио педесетшестогодишњег пешака, који је од задобијених повреда преминуо на лицу места.
Осумњичени је возилом побегао са места догађаја, након чега је слетео са пута у близини једног села у околини Зајечара, где га је зајечарска полиција и пронашла.
Том приликом он је алкотестиран и утврђено је да има 1,54 промила алкохола у организму.
По налогу Вишег јавног тужилаштва у Неготину, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу. 

 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.