Руска банка Промсвјаз отвара још филијала у анектираним регионима Украјине

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 15:13

Руска банка Промсвјаз отвара још филијала у анектираним регионима Украјине

Руска државна банка Промсвјаз (ПСБ) ће отворити још филијала у деловима Украјине које је анектирала Русија, а цивилима и војницима обећава јефтине кредите и банкарске услуге. Фото: Wikimedia Commons/Alexdc26 Председник ПСБ Пјотр Фрадков је рекао руском премијеру Михаилу Мишустину да банка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << активно ради на отварању филијала у, према његовим речима, „новим руским регионима“, преноси Ројтерс.
„У овом тренутку је у новим руским регионима отворено више од 400 филијала Промсвјазбанке, и то не смао у великим центрима, већ и у 82 насеља“, изјавио је Фрадков.
ПСБ је руски лидер у области хипотека за војна лица, а до сада је издвојио милијарду евра за 60.000 породица војника.
ЕУ спрема 100 милиона евра надокнаде за земље погођене увозом украјинског жита

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руска банка Промсвјаз отвара још филијала у анектираним регионима Украјине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.