StartFON- let’s start, get up!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Maj.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

StartFON- let’s start, get up!

Takmičarski deo projekta održava se u Impact Hub-u, 22. maja. Takmičarski timovi se sastoje od 3 studenata bilo kog fakulteta. Takmičari će proći obuku nakon koje će steći potrebno znanje za rešavanje startup problema – program sadrži specijalizovane radionice iz oblasti preduzetništva, Business Canvas modela i pitching-a, održane u saradnji sa partnerima.

Predavači će kroz niz interaktivnih predavanja uvesti delegate u tematiku biznisa i startup-a, naučiti studente biznis >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kanvas modelu i istaći neophodne aktivnosti preduzetništva – prodaju i marketing.

Nakon toga takmičari dobijaju zadatak i tokom 48 časova rešavaju problem.

Rešenje prezentuju pred stručnim žirijem 24. maja nakon čega pobednički tim dobija praksu u kompaniji Telekom Srbija, kao i nezaboravno iskustvo i još jednu stavku u CV-u.

Edukativni deo projekta čini internacionalna konferencija ReCap, organizovana od strane partnera, Impact Hub-a, sa gostujućim predavačima iz celog sveta, stručnjacima iz oblasti preduzetništva i startup-a. Recap vam omogućava, kao budućim preduzetnicima, da naučite šta je ključno za uspešan rast startapa, da se povežete sa ljudima sa kojima možete nekada sarađivati pri formiranju svog licnog biznisa. ReCap povezuje startape, mentore, partnere i potencijalne investitore iz Srbije i Jugoistočne Evrope sa međunarodnim tržištima kao što su SAD, Izrael, EU i UK. ReCap ukršta tehnološka rešenja, tržišne i investicione prilike za rast.

Prijave za učešće na projektu su otvorene do 19. maja. Delegati se mogu prijaviti za učešće na oba dela projekta, ili samo na edukativnom delu. Požuri i prijavi se! #letsstartgetup

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Konferencija SportBizz 2019 – Ti si na potezu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Maj.2019

Konferencija će biti održana 20. i 21. maja u prostorijama gradske opštine Vračar, a ovogodišnja tema nosi naziv „Ti si na potezu“...Učesnici će tokom dva dana predavanja imati priliku da iz prve ruke čuju iskustva uspešnih sportista, trenera, menadžera i drugih istaknutih ljudi iz sveta...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.